Image Alt

Kathrine Brenne

KATHRINE BRENNE

Event & Bryllupsplanlegger i Italia

Hei, jeg heter Kathrine Brenne, jeg er norsk, født og oppvokst utenfor Oslo. Jeg er utdannet innenfor markedsføring og logistikk ved Handelshøyskolen BI. I studenttiden var jeg så heldig å ha en deltidsstilling ved Christiania Glasmagasin, bryllupsavdelingen. Det å være til god hjelp og inspirere kommende brudepar med sine gaveønsker var noe jeg virkelig elsket å arbeide med. I min stilling deltok jeg flere ganger på Bryllupsmessen til Christiania Glasmagasin, da kjente jeg hvor meningsfullt dette arbeidet var for meg. Det å være en viktig bidragsyter for å oppnå det perfekte bryllup.

For ei jente som elsker romantikk og kjærlighet, hvor havner hun, jo nettopp i den fantastiske byen Roma i Italia. Jeg pakket min koffert i 2013 og flyttet til en typisk liten romersk leilighet, kun et steinkast fra Panteon, kjent for sin spesielle utforming. Ved å lese Roma baklengs, blir det Amor (Kjærlighet) og det var her jeg befant meg i selveste kjærlighetens by.

Hovedpersonen, Julia Roberts i filmen Eat Pray Love, ja det er jo meg det. Det vakre italienske språket med sitt bruk av vokaler, er som behagelige toner for øret. Språket ble studert og jeg levde som en lokal Roma borger. Italia bare betok meg med alt, språket, kunsten, levesettet, det yrende og livlige folkeliv, klimaet, ja jeg kan bare fortsette. Ingen ord kan beskrive maten, ferske råvarer tilberedt på ekte italiensk vis, fantastisk. Mat er kjærlighet og kunst er noe jeg har lært meg her i Italia.

Kjærligheten må sies virkelig å omfavne deg her i Roma. Det å se utenlandske par gå hånd i hånd, smilene de gir hverandre, der igjennom Romas gater, er et nydelig skue.  Så sitter de der ved Trevi fontenen og kaster mynten i fontenen og ønsker seg noe, er fint å se. Da kjenner jeg virkelig at min jobb som bryllupsplanlegger er akkurat den rette jobben for meg. Det å dele all min kunnskap og inspirasjon hva både landet og byen Roma har å by på synes jeg er fantastisk. Dette er grunnen til at jeg arbeider som event- og bryllupsplanlegger. Jeg elsker å kunne tilrettelegge for det perfekte arrangement i Italia. Jeg har selvsagt blitt påvirket av landet og byen. Min store kjærlighet fant jeg i Roma. Vi bor i Tivoli, kun 30 kilometer fra Roma, en flott by, rik på historie, kunst og kultur. Dersom dere ikke kjenner til Tivoli, kan dere «klikke» på nettsiden til Destinasjonsbryllup for mere informasjon om Tivoli og alle de andre vakre stedene i Italia.

Jeg hjelper dere med å realisere drømmebryllupet deres. Alt vil bli tilrettelagt for et uforglemmelig bryllup i Italia og jeg ser frem til å høre fra dere.

error: Content is protected !!