Image Alt

HVORFOR GIFTE SEG I ITALIA

HVORFOR GIFTE SEG I ITALIA

hvorfor bør du velge en

Italia er opprinnelsesstedet for de tre ordene «La dolce Vita», det søte liv, disse ordene kan oversettes til hvilket som helst språk. Ordene gir så mange positive følelser for en bekymringsfri måte å nyte det gode liv, alt av dette finner man nettopp i Italia.

GIFTE SEG I ITALIA

Vil gi deg en av de vakreste dagene i ditt liv, uforglemmelig og unik

Det å gifte seg i Italia gir dere en magisk opplevelse, rik på herlige minner for dere og gjestene. Italia har de perfekte stedene for ethvert bryllup. Dere kan velge en hvit strand med krystallklart vann på Sardinia eller den praktfulle Amalfikysten, herlige Toscana, Umbrias frodige åser, foran Colosseum eller andre historiske monumenter i sentrum av Roma. Dere kan også velge et antikt og pittoresk slott, vakre Venezia, eller Alpene i over 2500 meters høyde. Ja, Italia har alt når det gjelder opplevelsen av La dolce Vita.

MAT, SMAKER OG LUKTER

Unike og kulinariske

Kombiner den fantastiske opplevelsen med den herlige maten, ferske nydelige råvarer og kanskje du også lar deg friste av utsøkt italiensk vin. Alle måltidene blir til en kulinarisk opplevelse som ingen av dere vil glemme. Italia med sine mange solfylte måneder, det milde klimaet fra mars til november, hvor gjennomsnittstemperaturen er 20 grader, er Italia landet å velge og gifte seg. I tillegg til alt det herlige dere vil oppleve i Italia.

Skru opp volumet, klikk på spilL, drøm deg bort...
error: Content is protected !!