Image Alt

EVENTPLANLEGGER I ITALIA

EVENTPLANLEGGER I ITALIA

Det er aldri en god idé å improvisere en liten eller stor begivenhet. En eventplanlegger organiserer et hvilket som helst arrangement slik at begivenheten blir uforglemmelig med kun positive opplevelser. Jeg sørger for at alle ønskene som dere har blir gjennomført til minste detalj. Jeg kan garantere en fantastisk fest, både morsom og ikke minst godt organisert. Jeg sørger for at budsjettet blir overholdt innenfor avtalte rammer. Det perfekte lokalet for deres arrangement med den beste maten sørger jeg for. Den kulinariske opplevelsen vil gjøre det helt ekstraordinært. Det er mye som skal ordnes for at arrangementet skal bli vellykket.

Hvorfor velge meg:

    • Jeg bor i Italia og kjenner godt til den italienske kulturen og ikke minst forskjellen mellom den norske og italienske kulturen.
    • Jeg snakker flytende italiensk, engelsk og norsk, det betyr at dere vil slippe noen som helst kommunikasjonsproblemer.
    • En eventplanlegger kjenner de beste leverandørene og hvordan du kan få de beste prisene.
    • Løsningsorientert er noe jeg er slik at ethvert arrangement vil foregå på en profesjonell måte.
    • Jeg kjenner leverandørene og skulle det være noen utfordringer vil disse bli løst på en effektiv og god måte.

Min erfaring innen organisering av alle typer arrangementer, som det fantastiske bryllup til den enklere bursdag og hva dere ønsker å feire, står jeg til deres fulle disposisjon for den perfekte festen. Jeg hjelper dere med alt fra planleggingsfasen til alle har reist hjem, dette inkluderer også transport, innkvartering og annet som ønskes utført. Følgende arrangementer kan tilbys: firmafester, seminar, vinturer, julebord, jubileum, bursdager, kokkekurs, guidede gruppeturer hvor guiden snakker norsk og annet som dere måtte ønske. Dersom en uforutsett hendelse skulle skje er jeg kontaktpunktet for å løse dette. Dere kan slappe av å ha begivenhetsrikt opphold og fest uten noen bekymringer. Koordinering av forskjellige tjenesteleverandører blir gjort av meg og festen kan bare nytes. Jeg vil sørge for å finne de gode løsningene slik at hele reisen og oppholdet blir både fantastisk og uforglemmelig for alle og at budsjettet overholdes. Kontakt meg for mer informasjon så finner vi den beste opplevelsen for dere.

error: Content is protected !!