Image Alt

BRYLLUPSPLANLEGGER I ITALIA

BRYLLUPSPLANLEGGER I ITALIA

hvorfor bør du velge en

Et bryllup er en stor og viktig begivenhet i livet ditt. Alle ønsker at bryllupet skal være dagen da alt skal være helt perfekt, en dag som skal gi en uforglemmelig opplevelse, for deg og din ektefelle. Et bryllup er en begivenhet som må være godt planlagt ned til minste detalj. Det er mange som opplever våkenetter, tanker som svirrer, har en husket på alt, stresset kan bygge seg opp og når dagen kommer kjenner man seg kanskje sliten og trett. Det er mye en må tenke på til et bryllup, det rette lokalet for festen, mat og drikke, fotograf, musikk, tidsplan, bryllupsdesign, transport og mange andre ting. For å unngå dette er en bryllupsplanlegger den rette personen å bruke slik at dere slipper stress og usikkerhet om dere har husket alt til den store dagen, og selveste bryllupsdagen nytes sammen med gjestene, uten bekymringer.

Alle bryllup er unike og alle brudepar har forskjellige ønsker. Som bryllupsplanlegger tilrettelegger og skreddersyr jeg deres bryllup i Italia. Dere får alle deres ønsker oppfylt, jeg ordner alt fra de tidlige forberedelser, hele planleggingsfasen og selveste bryllupsdagen i godt samarbeid med dere. Et bryllup er en stor begivenhet i livet, denne dagen skal kun gi positive opplevelser og veldig hyggelige minner. Derfor er det viktig å benytte meg, som bryllupsplanlegger, slik at alt organiseres på en profesjonell måte. Jeg er til deres fulle disposisjon slik at dere bare kan nyte denne magiske dagen. 

En bryllupsplanlegger kjenner de beste leverandørene og hvordan du kan få de beste prisene. I tilfelle det er nødvendig å finne nye leverandører som tilfredsstiller deres ønsker, behov og stil, takket være kontaktene mine, vil jeg kunne tilby de beste løsningene mens jeg alltid holder meg innenfor det faste budsjettet. I godt samarbeid med dere setter vi opp et budsjett slik at dere er helt trygge på de økonomiske rammene. Alle tjenestene dere har behov for kan jeg planlegge for dere, ønsker dere hjelp til kun enkelte tjenester planlegger og bistår jeg dere selvfølgelig med dette.

Fordelen med å velge en norsk bryllupsplanlegger som bor i Italia og snakker språket.

Ved å gjennomføre et bryllup i Italia er det noen kulturforskjeller, det er for eksempel ikke vanlig å ha taler eller toastmaster i et tradisjonelt italiensk bryllup. Jeg hjelper til med alle detaljer og ønskede tradisjoner til deres bryllup i Italia. Skulle dere ønske et bryllup med italienske tradisjoner ordner jeg selvfølgelig dette. Jeg snakker flytende italiensk, bor i Italia, kjenner godt til både de norske og italienske bryllupstradisjoner og det å velge en lokal bryllupsplanlegger vil være til stor fordel for dere. Vi snakker norsk sammen, dere behøver ikke å engste dere for kommunikasjonsproblemer. Jeg kommuniserer direkte med alle leverandørene på deres språk som vil gjøre bestillingene enklere og en unngår misforståelser. Det å slippe å være usikre på de forskjellige leverandørene og andre problemer som kan oppstå, vil være betryggende for dere. Alt dette kan jeg, og skulle noen problemer oppstå, ja da løser jeg dette for dere.

Ønsker dere å komme til Italia for omvisning av lokalet og prøvesmaking av bryllupsmenyen er jeg selvfølgelig behjelpelig med dette. Jeg kan også vise dere alt virtuelt via videosamtale fra Italia. Alle detaljer vil bli dokumentert og forklart for dere.

Jeg gleder meg til å være deres bryllupsplanlegger, sammen planlegger vi deres drømmebryllup.

error: Content is protected !!