Image Alt

Bryllupsdesign

BRYLLUPSDESIGN

et skreddersydd bryllup

Alle par som skal gifte seg ønsker at deres bryllup skal bli vakkert, uforglemmelig, en herlig opplevelse og mye mer. Denne dagen skal bli helt perfekt. Hvordan få dette til? Hvordan oppnå denne WOW-effekten? 

Jeg skreddersyr et prosjekt til dere, alt basert på de ønsker og behov dere har for å designe deres drømmebryllup. Det morsomste øyeblikket med forberedelsene er absolutt valget av bryllupstema. Jeg kjenner de beste leverandørene slik at dere kan være helt trygge for å få det beste resultatet. De økonomiske rammene er en viktig faktor og alt jeg leverer er innenfor avtalt budsjett.

Det viktige for meg er å få en god forståelse for hvordan dere vil oppleve den store dagen. Alt fra hvilken stil dere ønsker, fargevalg, dekorasjoner, tekstiler som duker, servietter og silkebånd, blomsteroppsatser, borddekorasjon, grafisk design som invitasjoner, bordkort, meny, gjestebok og annet som dere ønsker, hjelper jeg til med. Jeg hjelper dere med å sette sammen en fargepalett. Hvert element følger bryllupet, fra brudekjolen til lokalet, fra borddekorasjon til bryllupskaken. Alt dette gjøres selvfølgelig i godt samarbeid med dere. Jeg vil vise dere alle leverandørene, som blomsterdesignere, grafiske designere og jeg vil anbefale de som passer best til deres personlighet og stil. Alt vil bli studert i detalj for å uttrykke essensen av deres kjærlighet.

Bryllupsdesigneren tar seg av estetikken til arrangementet og gir den aller største betydning for valg av farger, dekorative detaljer og materialer, fra invitasjonene til design av bryllupet. Det viktige for meg er å ha en god samtale med dere, stille spørsmål, også via Skype, for å kjenne til alle ønskene dere har, ideer, forventinger og behov. Dette gjøres for å kunne forstå deres estetiske smak og overføre den gjennom alle detaljene som skal komme tydelig frem på deres store dag. Skisser, inspirasjoner og farger er de første ingredienese som skaper den atmosfæren som tidligere bare var en idè. Jeg vil lage et skreddersydd prosjekt for dere, basert på deres forespørsler og nøyaktig den stilen som dere ønsker til bryllupet.

Min kompetanse vil være til stor hjelp slik at forberedelsene til bryllupet og den store dagen blir akkurat sånn som dere ønsker det, magisk, profesjonelt planlagt og organisert. Kjenner dere behov for å få ideer til hvilket tema dere ønsker til deres bryllup? Kontakt meg og jeg hjelper dere med dette.

Jeg gleder meg til å designe deres bryllup i Italia!

error: Content is protected !!