Her er 10 gode grunner for å gifte seg i Italia

Bryllup i Italia

Vurderer dere et bryllup i utlandet, da kan jeg virkelig anbefale et bryllup i Italia. Hvis dere er usikre på hvorfor akkurat Italia så har jeg mange gode grunner for å velge dette vakre landet, listen er lang og jeg kan fortsette i det uendelige. Men her er i hvert fall ti gode grunner:

Italia er et paradis

Det blå havet, naturen og det fantastiske landskapet, historiske, kulturelle og arkitektoniske skjønnheter, dette landet er perfekt for å feire kjærligheten! Dere kan velge en hvit strand med krystallklart vann på Sardinia eller den praktfulle Amalfikysten, herlige Toscana, Umbrias frodige åser, foran Colosseum eller andre historiske monumenter i sentrum av Roma. Dere kan også velge et antikt og pittoresk slott, vakre Venezia, eller Alpene i over 2500 meters høyde.

Italia er det ideelle stedet for enhver seremoni

Dere kan velge mellom en symbolsk seremoni, religiøs seremoni, (protestantisk, katolsk, jødisk, muslimsk osv) eller borgerlig.

Gyldig ekteskap

Inngå et gyldig ekteskap i Italia høres kanskje komplisert ut, men alt av papirarbeidet og byråkrati hjelper jeg til med som bryllupsplanlegger. Dere kan inngå et gyldig ekteskap hvor som helst i Italia, alt fra havet til fjellet. Jeg vil guide dere gjennom hele prosessen.

Italiensk mat, kulinarisk opplevelse

Å nyte italiensk mat er noe helt unikt. Mange velger Italia bare for å nyte deilig mat og vin. Fra gode forretter, til smakfulle første retter, til saftige andre retter og utsøkte desserter har Italia noe for enhver smak. Man kan også å ha live cooking show under en aperitiff, hvor kokkene tilbereder maten i et bryllup i Italia. Hva med en meierimester som tilbereder mozzarella rett foran dere, eller at dere som brudepar får lov til å tilberede og pynte den kjente klassiske bryllupskaken «Millefoglie» foran gjestene.

Enkelt å reise til Italia

Takket være flyselskapene er det veldig enkelt å komme seg til Italia. Er man ute i god tid med å bestille flyreisen er det penger å spare. En flyreise fra Oslo til Roma tar ca 3 timer, derifra er det lett å komme seg videre med tog, buss, taxi eller ved å leie bil.

Et minne for livet for både dere og gjestene

Et bryllup i Italia gir dere muligheten til å tilbringe noen ekstra dager sammen med venner og familie. Man har muligheten til å organisere en velkomstfest dagen før bryllupet og ikke minst kombinere dette med en ferie hvor man kan besøke mange flotte steder. For de som ønsker kun avslapning finnes det mange forskjellige alternativer som for eksempel slappe av på en vingård med spa eller nyte strandlivet. Valgene er mange!

Klima

Med mange solfylte måneder og det milde klimaet fra mars til november, er det mulig med et utendørs bryllup i Italia fra april til oktober. Hvorfor ikke nyte en bedre bryllupsmiddag ute i solnedgangen i vakre omgivelser som olivenlunder, vinranker, sjøen eller for eksempel på en takterrasse i Roma sentrum med utsikt til Colosseum. Et bryllup i Italia gir deg muligheten til å nyte solen og alle de vakre omgivelsene landet har å by på.

En unik opplevelse

Hvis du vil overraske gjestene dine, er et bryllup i Italia det ideelle valget! De italienske våningshusene med sin historiske struktur, oliventrær og vingårder er perfekte for et landlig elegant bryllup. Og for de som foretrekker elegansen til en vakker villa eller et slott, eller ektheten til trullien (kuppelhus som kun finnes i Puglia i Sør Italia), er alt mulig!

Et bryllup i Italia kan tilpasses hvert enkelt budsjett

Levekostnadene er lavere enn i Norge og man får mye mat og drikke for pengene her i Italia. Puglia er for eksempel et perfekt sted for å feire et uforglemmelig romantisk bryllup, uavhengig av budsjett. Alt avhenger av hva slags selskapslokale, stil og design man ønsker. En 3 retters- bryllupsmeny i Italia begynner fra ca 85 euro og oppover, avhenger selvfølgelig av sted.

Allerede på bryllupsreise

Roma, Venezia, Milano, Firenze, Amalfikysten, eller Puglia, alle de vakre italienske byene er i nærheten for å tilbringe den beste bryllupsreisen man kan drømme om. Dere som brudepar kan også nyte La Dolce Vita for å slappe av umiddelbart etter bryllupet i Italia. Husk jeg kan hjelpe dere med å planlegge bryllupsreisen hvis ønskelig.

Kjærlighetens land

Egentlig trengs det ingen grunn til å overbevise noen om et bryllup i Italia, for det holder med å si ordet «Italia», kjærlighetens land. Dette landet er bokstavelig talt rik på skjønnhet, historie, kultur, god mat og hyggelige mennesker. Det er ikke rart at Italia er rangert blant de tre vakreste og flotteste stedene å gifte seg i verden. Jeg hjelper dere med å realisere deres bryllup i Italia, kontakt meg for en uforpliktende prat!

KONTAKT MEG

jeg hjelper dere med å oppleve La dolce Vita på sitt beste

    error: Content is protected !!